Meer energie en beter in balans met de reiki basiscursus.
 
 • fpgallery5

Leer hoe je een reiki behandeling geeft

De online cursus Reiki 1 leert je om je af te stemmen op de reiki energie, en om deze energie door te geven via je handen aan jezelf en anderen. Je leert alle technieken en handposities, waaronder de zelfbehandeling en de chakra-behandeling. Ook krijg je informatie en inspiratie over de toepassing van de uitgangspunten van reiki in het dagelijks leven.

 

Ontdek stap voor stap de voordelen van reiki

Met reiki 1 kun je jezelf behandelen en de energie ook doorgeven aan anderen. Wanneer je je handen plaatst, bij jezelf of bij een ander, begint de reiki-energie te stromen. Dit kan leiden tot meer ontspanning, een beter contact met je lichaam, innerlijke rust en meer zelfkennis. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen en brengt op alle vlakken van je leven meer balans.

 

Ontvang de spirituele reiki inwijding

Bij deze eerste graad reiki cursus ontvang je op een afgesproken moment op afstand de traditionele reiki inwijding. Je bent daardoor in staat om de universele levensenergie onbeperkt op te nemen en door te geven via handoplegging.

 

Een praktische en inspirerende thuisstudie

De cursus volg je in je eigen tijd en in je eigen vertrouwde omgeving, heel gemakkelijk via onze online cursus-site. Je oefent je handposities met behulp van de duidelijke foto's, je plant je inwijding in zodat je die ontvangt op een moment dat het jou uitkomt, en je leert jezelf te behandelen door te luisteren naar de geleide meditatie-oefening die je kunt downloaden. Je kunt op elk gewenst moment via e-mail of telefoon je vragen over reiki en de reiki-technieken stellen aan reikimeester Bas Akkerman.

 

 

reikimeester bas akkerman

Bas Akkerman is reikimeester sinds 2001 en heeft de reiki methode aan honderden mensen geleerd. In zijn manier van lesgeven benadrukt hij de praktische toepassing van reiki in het dagelijkse leven.

Direct toegang tot de reiki cursus

Direct beginnen!

Met Reiki 1 kun je...

 

 • wanneer je maar wilt de Reiki energie aanroepen en gebruiken
 • jezelf een complete Reiki behandeling geven
 • andere mensen Reiki geven
 • mediteren op de Reiki energie
 • je leven verbeteren met de Reiki principes/leeftips

Inhoud Reiki 1 Cursus

 

 • onbeperkt toegang tot de online lessen
 • de geschiedenis van reiki
 • de werking en toepassing van reiki
 • duidelijke foto's en instructies
 • verschillende reiki technieken
 • praktische oefeningen
 • een certificaat
 • GRATIS reiki meditatie oefeningen
 • GRATIS reiki zelfbehandeling MP3

Disclaimer, algemene voorwaarden

De informatie op deze website en in de cursussen valt niet onder de geneeskunde, maar heeft betrekking op een holistische benadering van de mens en persoonlijke groei. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van de beoefening van de reiki methode, voortvloeiend uit onze lessen en oefeningen. We staan klaar om onze cursisten te adviseren, te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, maar we bieden geen (vorm van) therapie of medische behandeling, en we moedigen onze cursisten aan om indien dat voor hun passend is, professionele hulp in te winnen bij (aanhoudende) klachten van medische en psychische aard. Niet iedereen heeft een zodanige klik met reiki waardoor de methode transformerend kan zijn. Oefening baart kunst. Niet iedereen "voelt" evenveel bij het beoefenen van de reiki methode. Bij de thuisstudie is er een mogelijkheid tot telefonische contactmomenten, of advies en tips via mail. Soms blijkt tijdens die momenten dat reiki alleen niet een antwoord voor iemand is. Dan verwijzen we door - maar we blijven indien gewenst wel tips over de reiki beoefening geven. Het cursusmateriaal bestaat, naast de afstemming op de reiki-energie, uit lessen en oefeningen die via het afgeschermde cursistengedeelte van de website in te zien zijn. Annulering is mogelijk binnen 7 dagen mits de afstandsinwijding nog niet is aangevraagd en er niet is ingelogd op de online cursusomgeving. Omdat alle lessen na aanschaf direct toegankelijk zijn en kunnen worden geprint of gedownload, vervalt het herroepingsrecht na het inloggen.