Via deze unieke reiki thuisstudie is het mogelijk om in je eigen vertrouwde omgeving alle reiki technieken te leren.

Stap voor stap ontdek je de helende en ontspannende werking van reiki, en je leert in deze cursus alles wat je nodig hebt om jezelf en anderen succesvol met reiki te behandelen. 

Leer alle reiki graden

Reiki kent verschillende niveau's van beoefening. We noemen deze de reiki graden. De derde graad omvat de training tot zelfstandig reiki docent (reiki master). In die graad leer je hoe jij andere mensen reiki kunt leren toepassen via een cursus of workshop. Als je nu al weet dat je je op jouw spirituele pad ook reikimeester wilt worden, kun je bij ons het complete reiki pakket bestellen en je inschrijven voor de reiki 1, reiki 2 en de reikimeester cursus.

Een unieke reiki cursus

Dit complete reiki pakket is een prachtige stimulans voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling waar je de rest van je leven profijt van zult hebben. 
Je studeert in je eigen tempo, dus je groeit op jouw eigen manier rustig door in je reiki beoefening. Er is geen vooraf bepaalde tijd of termijn waarbinnen je je reikicursus moet volgen, en je kunt op elk gewenst moment een beroep doen op de begeleiding en ondersteuning via email en telefoon.

 

reikimeester bas akkerman

Bas Akkerman: ik ben reikimeester sinds 2001. Mijn kennis en ervaring op het gebied van reiki, healing en energie wil ik graag met je delen.

Alle Reiki graden in één pakket

Direct beginnen!

Inhoud Reiki 123 Pakket

 

  • Onbeperkt toegang tot de online lessen
  • Reiki 1, 2 en 3 (Master) leren
  • Studeren in je eigen tempo
  • Alle voordelen van reiki ontdekken

 

  • In je eigen tempo Reiki Master worden
  • Begeleiding en tips
  • Reiki 123 Master Certificaat

Disclaimer, algemene voorwaarden

De informatie op deze website en in de cursussen valt niet onder de geneeskunde, maar heeft betrekking op een holistische benadering van de mens en persoonlijke groei. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van de beoefening van de reiki methode, voortvloeiend uit onze lessen en oefeningen. We staan klaar om onze cursisten te adviseren, te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, maar we bieden geen (vorm van) therapie of medische behandeling, en we moedigen onze cursisten aan om indien dat voor hun passend is, professionele hulp in te winnen bij (aanhoudende) klachten van medische en psychische aard. Niet iedereen heeft een zodanige klik met reiki waardoor de methode transformerend kan zijn. Oefening baart kunst. Niet iedereen "voelt" evenveel bij het beoefenen van de reiki methode. Bij de thuisstudie is er een mogelijkheid tot telefonische contactmomenten, of advies en tips via mail. Soms blijkt tijdens die momenten dat reiki alleen niet een antwoord voor iemand is. Dan verwijzen we door - maar we blijven indien gewenst wel tips over de reiki beoefening geven. Het cursusmateriaal bestaat, naast de afstemming op de reiki-energie, uit lessen en oefeningen die via het afgeschermde cursistengedeelte van de website in te zien zijn. Annulering is mogelijk binnen 7 dagen mits de afstandsinwijding nog niet is aangevraagd en er niet is ingelogd op de online cursusomgeving. Omdat alle lessen na aanschaf direct toegankelijk zijn en kunnen worden geprint of gedownload, vervalt het herroepingsrecht na het inloggen.