Beleef de reiki energie intenser

Als je enige tijd met de technieken van de eerste reiki graad hebt gewerkt en jezelf regelmatig reiki hebt gegeven, kun je de behoefte krijgen om verder te groeien en meer te leren. De cursus reiki 2 leert je in dertien lessen alle technieken en vaardigheden van de tweede reiki graad. Reiki 2 maakt je beleving van reiki sterker en krachtiger. Het volgen van een reiki 2 cursus zorgt voor verdieping en een veel ruimere toepassing van de energie van reiki, en je kunt veel directer op blokkades inwerken.

Maak kennis met de reiki symbolen

Bij deze tweede graad reiki cursus ontvang je op een afgesproken moment op afstand de traditionele inwijding van een reiki meester. Na deze inwijding kun je de technieken van de tweede graad gaan toepassen, door te werken met de reiki symbolen. Met de reiki symbolen, kun je reiki ook inzetten op het niet-lichamelijke vlak. Je leert de symbolen gebruiken in een reiki behandeling en je krijgt tips voor het gebruik van de reiki symbolen in je dagelijkse leven.

Reiki op afstand, reiki en emoties

Ruimte en tijd kunnen met hulp van de reiki-energie worden overbrugd. Hierdoor is het mogelijk om reiki op afstand te sturen, om ervaringen uit het verleden te verzachten met reiki en om een heldere blik te krijgen op onze gedachten en zorgen over de toekomst. De tweede graad werkt vooral in op het mentale, emotionele en gedragsleven van de beoefenaar. Regelmatig aan de slag met reiki op dit niveau kan een heel nieuw levensgevoel scheppen, met een frisse kijk op ons gevoelsleven en onze overtuigingen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Iedereen die de eerste reiki graad heeft gedaan kan deze boeiende vervolgcursus doen. Het maakt niet uit of je de reiki 1 cursus bij een reiki-master thuis, bij een opleidingscentrum of via onze website hebt gevolgd. De cursus is opgezet voor iedereen die zijn of haar studie van reiki wil verdiepen en meer met reiki wil doen in het dagelijkse leven. Deze reiki cursus volg je in je eigen tijd en in je eigen vertrouwde omgeving via onze website. Je oefent je technieken en het werken met symbolen met behulp van de duidelijke illustraties, je plant je inwijding in zodat je die ontvangt op een moment dat het jou uitkomt, en je leert de reiki-energie breder in te zetten met behulp van de praktische oefeningen.

 

reikimeester bas akkerman

Bas Akkerman is reikimeester sinds 2001 en heeft de reiki methode aan honderden mensen geleerd. In zijn manier van lesgeven benadrukt hij de praktische toepassing van reiki in het dagelijkse leven.

Direct toegang tot de reiki cursus

Direct beginnen!

Inhoud Reiki 2 Cursus

 

  • onbeperkt toegang tot de online lessen
  • tweedegraads technieken
  • werken met reiki symbolen
  • reiki afstandsbehandelingen geven
  • versterk je healing kracht
  • praktische oefeningen
  • een certificaat
  • GRATIS reiki meditatie oefeningen
  • GRATIS reiki zelfbehandeling MP3

Disclaimer, algemene voorwaarden

De informatie op deze website en in de cursussen valt niet onder de geneeskunde, maar heeft betrekking op een holistische benadering van de mens en persoonlijke groei. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van de beoefening van de reiki methode, voortvloeiend uit onze lessen en oefeningen. We staan klaar om onze cursisten te adviseren, te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, maar we bieden geen (vorm van) therapie of medische behandeling, en we moedigen onze cursisten aan om indien dat voor hun passend is, professionele hulp in te winnen bij (aanhoudende) klachten van medische en psychische aard. Niet iedereen heeft een zodanige klik met reiki waardoor de methode transformerend kan zijn. Oefening baart kunst. Niet iedereen "voelt" evenveel bij het beoefenen van de reiki methode. Bij de thuisstudie is er een mogelijkheid tot telefonische contactmomenten, of advies en tips via mail. Soms blijkt tijdens die momenten dat reiki alleen niet een antwoord voor iemand is. Dan verwijzen we door - maar we blijven indien gewenst wel tips over de reiki beoefening geven. Het cursusmateriaal bestaat, naast de afstemming op de reiki-energie, uit lessen en oefeningen die via het afgeschermde cursistengedeelte van de website in te zien zijn. Annulering is mogelijk binnen 7 dagen mits de afstandsinwijding nog niet is aangevraagd en er niet is ingelogd op de online cursusomgeving. Omdat alle lessen na aanschaf direct toegankelijk zijn en kunnen worden geprint of gedownload, vervalt het herroepingsrecht na het inloggen.