Ons meest verkochte cursuspakket. Volg de reiki basiscursus plus de verdiepingscursus en profiteer van een aangename korting.


De eerste reiki graad is een cursus vol energie waarmee je leert hoe je reiki via handoplegging kunt gebruiken voor jezelf en anderen. De meeste cursisten volgen ook de tweede graad, waarin je verder groeit met reiki door het werken met de symbolen. Daarmee kun je reiki ook op afstand geven, en de helende energie bewust en krachtig op blokkades toepassen.

Deze beide reiki cursussen zijn een prachtige stimulans voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Je volgt de lessen in je eigen tempo en je hebt wanneer jij wilt contact met de docent. Je leert alles over reiki healing en krijgt naast alle technieken ook praktische tips voor reiki behandelingen en de toepassing van de energie in je dagelijkse leven. 
Maak gebruik van deze fantastische aanbieding en breng direct meer rust, ontspanning en inzicht in je dagelijkse leven!

  • Docent
  • Lesmateriaal
  • Studietips

 

Mijn naam is Bas Akkerman, ik ben reikimeester sinds 2001. Ik heb de reiki methode aan honderden mensen geleerd via mijn thuisstudie en de cursusdagen die ik maandelijks organiseer. In mijn manier van lesgeven benadruk ik de praktische toepassing van reiki in het dagelijkse leven. Mijn kennis en ervaring op het gebied van reiki, healing en energie wil ik graag met je delen!

 

De online reiki lessen kun je waar en wanneer je wilt inzien via het afgeschermde ledengedeelte van onze website. Je kunt de lessen zelf uitprinten als je dat handig vindt. Je toegang tot de lessen en je recht op tips, advies en inspiratie verloopt niet. Je kunt de reiki cursussen dus in je eigen tempo volgen. Het extra e-book met meditaties en de oefen-MP3 zorgen voor maandenlang reiki plezier!

 

Gemiddeld doen mensen er een aantal weken over om zich de basistechniek van reiki eigen te maken. Het oefenen met handposities en handoplegging is niet moeilijk en leert je bewust te ontspannen en beter de signalen van spanning en energie in je lichaam en geest te herkennen. Dit proces is doorlopend en stopt niet na je cursus. Je kunt reiki de rest van je leven blijven beoefenen. In de cursus vindt je tips over hoe je reiki in je dagelijks leven kunt blijven toepassen, en hoe je de helende energie kunt delen met je gezin en de mensen om je heen.

Direct beginnen!

Zo zien de cursussen eruit

Reiki 1: jezelf en anderen behandelen

Balans, ontspanning en innerlijke rust binnen handbereik met deze praktische reiki 1 cursus: je leert alles wat je nodig hebt om jezelf en anderen met reiki te behandelen.

Reiki 2: nog meer mogelijkheden

Doe meer met reiki met de technieken van de tweede graad: leer om reiki toe te passen op je emoties, en ontdek hoe je een behandeling op afstand kunt geven. De reiki 2 technieken stellen je ook in staat om reiki te geven aan bijvoorbeeld je verleden of bepaalde blokkades die positief denken in de weg staan.

  • onbeperkt toegang tot de online lessen
  • duidelijke foto's en instructies
  • reiki symbolen technieken
  • alles over de werking en toepassing van reiki
  • oefen MP3, begeleiding via mail en certificaat

Disclaimer, algemene voorwaarden

De informatie op deze website en in de cursussen valt niet onder de geneeskunde, maar heeft betrekking op een holistische benadering van de mens en persoonlijke groei. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van de beoefening van de reiki methode, voortvloeiend uit onze lessen en oefeningen. We staan klaar om onze cursisten te adviseren, te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, maar we bieden geen (vorm van) therapie of medische behandeling, en we moedigen onze cursisten aan om indien dat voor hun passend is, professionele hulp in te winnen bij (aanhoudende) klachten van medische en psychische aard. Niet iedereen heeft een zodanige klik met reiki waardoor de methode transformerend kan zijn. Oefening baart kunst. Niet iedereen "voelt" evenveel bij het beoefenen van de reiki methode. Bij de thuisstudie is er een mogelijkheid tot telefonische contactmomenten, of advies en tips via mail. Soms blijkt tijdens die momenten dat reiki alleen niet een antwoord voor iemand is. Dan verwijzen we door - maar we blijven indien gewenst wel tips over de reiki beoefening geven. Het cursusmateriaal bestaat, naast de afstemming op de reiki-energie, uit lessen en oefeningen die via het afgeschermde cursistengedeelte van de website in te zien zijn. Annulering is mogelijk binnen 7 dagen mits de afstandsinwijding nog niet is aangevraagd en er niet is ingelogd op de online cursusomgeving. Omdat alle lessen na aanschaf direct toegankelijk zijn en kunnen worden geprint of gedownload, vervalt het herroepingsrecht na het inloggen.