De reikimaster opleiding is speciaal ontwikkeld om thuis in je eigen tijd en tempo te leren hoe je reikimeester wordt. De cursus reiki 3 vergroot je reiki kracht en helpt je om zelf een succesvolle en inspirerende reiki cursus te organiseren.

Deze reiki cursus in de derde graad volg je voor je eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling, maar ook als je de behoefte voelt om reiki uit te dragen via het geven van cursussen en inwijdingen. Bij deze inspirerende thuisstudie krijg je deskundige begeleiding en ondersteuning door reikimeester Bas Akkerman.

Inhoud en opbouw van de reiki master opleiding

Compleet & traditioneel lesmateriaal

Alle lessen staan online en kun je op elk gewenst moment inzien en ook zelf uitprinten. Met tientallen opdrachten, oefeningen, vragen en duidelijke instructies is deze online reiki 3 cursus een boeiende cursus waar je de rest van je leven baat bij zult hebben!

Begeleiding via mail en/of telefoon

De cursus is zo opgezet, dat je deze bij een gemiddelde studieduur van 8 uur per week in 12 weken kunt afronden. Je hebt wanneer jij wilt contact met je reiki-docent. Je ontvangt op afstand de inwijding tot reikimeester. Na afronding ontvang je je certificaat en kun je zelf reiki cursussen gaan geven.

Praktisch en inspirerend

De uitgebreide en levendige modules over energie, communicatie, inwijden, meditatie etc. geven handvatten voor je persoonlijke ontwikkeling tot een inspirerende en bekwame reiki-docent. Je kunt deze cursus volgen als je reiki 1 en 2 hebt afgerond, ongeacht wanneer en bij wie je dat hebt geleerd.

 

reikimeester bas akkerman

Bas Akkerman: "Ik ben reikimeester sinds 2001. Ik wil mijn kennis en ervaring op het gebied van healing, energie en reiki graag met je delen!"

Direct toegang tot de reiki cursus

Direct beginnen!

Inhoud Reiki 3 Cursus

 

  • Onbeperkt toegang tot de online lessen
  • Reiki 1 en 2 herhalen
  • Werken met het mastersymbool
  • Je spirituele kracht vergroten
  • Studeren in je eigen tempo
  • Ontdek hoe je de reiki inwijdingen geeft
  • Reiki Master Certificaat

Disclaimer, algemene voorwaarden

De informatie op deze website en in de cursussen valt niet onder de geneeskunde, maar heeft betrekking op een holistische benadering van de mens en persoonlijke groei. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van de beoefening van de reiki methode, voortvloeiend uit onze lessen en oefeningen. We staan klaar om onze cursisten te adviseren, te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, maar we bieden geen (vorm van) therapie of medische behandeling, en we moedigen onze cursisten aan om indien dat voor hun passend is, professionele hulp in te winnen bij (aanhoudende) klachten van medische en psychische aard. Niet iedereen heeft een zodanige klik met reiki waardoor de methode transformerend kan zijn. Oefening baart kunst. Niet iedereen "voelt" evenveel bij het beoefenen van de reiki methode. Bij de thuisstudie is er een mogelijkheid tot telefonische contactmomenten, of advies en tips via mail. Soms blijkt tijdens die momenten dat reiki alleen niet een antwoord voor iemand is. Dan verwijzen we door - maar we blijven indien gewenst wel tips over de reiki beoefening geven. Het cursusmateriaal bestaat, naast de afstemming op de reiki-energie, uit lessen en oefeningen die via het afgeschermde cursistengedeelte van de website in te zien zijn. Annulering is mogelijk binnen 7 dagen mits de afstandsinwijding nog niet is aangevraagd en er niet is ingelogd op de online cursusomgeving. Omdat alle lessen na aanschaf direct toegankelijk zijn en kunnen worden geprint of gedownload, vervalt het herroepingsrecht na het inloggen.