Kundalini Reiki
 

 

 

 

 

 

De volgende stap in reiki healing

  • reikinamaste
Next Prev

 

 

 

 

 
Reiki en de reis door de 7 chakra's

Kundalini Reiki

Kundalini Reiki is een aanvulling op het traditionele (Usui) reiki systeem, waarin elementen uit diverse oosterse tradities zoals yoga en de chakra-leer worden gecombineerd. Je energie-kanalen worden nog meer geopend en de intensiteit van je behandelingen neemt toe. Tevens brengt Kundalini Reiki je chakra's in balans.

 

Kundalini Reiki leren

Iedereen kan deze healing methode leren en de Kundalini Reiki inwijdingen ontvangen. Het is niet verplicht om al "gewone" reiki te hebben geleerd, ervaring met traditionele reiki geeft je wel meer houvast en een goede basis voor het werken met de kundalini energie.

De Kundalini kracht

Het woord kundalini betekent "de opgerolde kracht". Het verwijst naar een spiraalvormige (opgerolde) energiebron in het energetische lichaam aan de basis van de ruggengraat. De locatie komt overeen met de stuit- of wortelchakra. De kundalini-energie stroomt vanaf dit eerste chakra omhoog naar de kruin.

 

Het ontwaken van de energie

Het ontwaken van de kundalini energie kenmerkt zich door een gevoel van verbondenheid en kracht: fysiek, maar ook mentaal en spiritueel. In de yoga-leer brengt kundalini zelf-realisatie en eenwording. Het symboliseert de eenwording van ons ego met het hoger zelf, en het opgaan in de spirituele bron van ons bestaan.

kundalini reiki

Met het praktische en duidelijke handboek vol achtergrondinformatie en oefeningen kun je thuis in je eigen tempo alle Kundalini Reiki technieken leren.

 

De inwijdingen ontvang je op afstand, op het moment dat jij er klaar voor bent. Je hebt daarbij de mogelijkheid om gebruik te maken van begeleiding en om je reiki vragen stellen via e-mail aan reikimeester Bas Akkerman. Je kunt wanneer je wilt je inwijdingen aanvragen (de instructies en uitleg staan uitgebreid beschreven in het e-book).
Tijdens je Kundalini reis ontvang je in totaal drie afstandsinwijdingen:

 

Kundalini Reiki niveau 1

De inwijding in niveau 1 reinigt en deblokkeert je chakra's. Tevens wordt het kundalini-kanaal vanaf je stuit tot de kruinchakra geheel gereinigd als voorbereiding op het kundalini-ontwaken van niveau 2. Net als bij de reiki 1 inwijding wordt het hartchakra geactiveerd en worden de kanalen van het kruinchakra naar de handpalmen geopend zodat de energie goed door kan stromen. Bij niveau 1 horen de volgende technieken:

  • zelfbehandeling
  • andere mensen behandelen
  • afstandsbehandeling,
  • cleansing (reiniging & zuivering van energie)
  • karmische healing
  • healen van situaties/eigenschappen

 

Kundalini Reiki niveau 2

Bij dit tweede niveau kunnen de effecten en intensiteit van je energiewerk toenemen omdat je de energie met je intentie beter kunt laten doorstromen. Tevens leer je de kundalini reiki meditatie, waarmee je de energie naar wens kunt laten stijgen op bepaalde momenten, bijvoorbeeld voorafgaand aan of tijdens een healingsessie, of wanneer je het gevoel hebt dat het nodig is. Tijdens healingsessies draagt je eigen actieve kundalinistroom ook bij aan de intensiteit van de energie doorgave.

 

Kundalini Reiki niveau 3

Bij de derde en laatste inwijding worden de energiekanalen nog eens “geboost” en kun je de kundalini energie naar wens krachtig opwekken. Je kunt andere mensen inwijdingen geven in kundalini reiki, op afstand en in persona. Tevens zijn bij deze derde inwijding een aantal “extra” inwijdingen inbegrepen, waarmee je onder meer geboortetrauma's, vorige levens, DNA-codering en fysieke locaties kunt helen. In het handboek vind je alle informatie en technieken stap voor stap uitgelegd. 

NU INSCHRIJVEN - € 65,00

 reiki 7 chakras

 

Wat is het verschil tussen Kundalini Reiki en "gewone" reiki?

Het belangrijkste verschil zit hem in de handposities: Kundalini Reiki kent minder handposities dan de klassieke reiki. Kundalini Reiki werkt direct in op de zeven chakra's. De energie gaat daardoor dieper en krachtiger naar de kern.
Ervaring met gewone reiki is niet vereist.

Voor mensen die nog geen gewone reiki hebben geleerd is Kundalini Reiki een fantastische kennismaking waarbij je naast reiki ook heel veel over de chakra's leert.
Voor mensen die al wel gewone reiki hebben geleerd is het een waardevolle aanvuling.

 

reikimeester bas akkerman

Bas Akkerman: ik ben reikimeester sinds 2001. In mijn manier van lesgeven benadruk ik de praktische toepassing van reiki in het dagelijkse leven. Mijn kennis en ervaring op het gebied van reiki, healing en energie wil ik graag met je delen.

Direct beginnen met de Kundalini Reiki cursus

  • Handboek met alle meditaties en healing technieken
  • Kundalini Reiki 123 afstandsinwijdingen
  • Reiki tips van reikimeester Bas Akkerman

Disclaimer, algemene voorwaarden

De informatie op deze website en in de cursussen valt niet onder de geneeskunde, maar heeft betrekking op een holistische benadering van de mens en persoonlijke groei. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van de beoefening van de reiki methode, voortvloeiend uit onze lessen en oefeningen. We staan klaar om onze cursisten te adviseren, te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, maar we bieden geen (vorm van) therapie of medische behandeling, en we moedigen onze cursisten aan om indien dat voor hun passend is, professionele hulp in te winnen bij (aanhoudende) klachten van medische en psychische aard. Niet iedereen heeft een zodanige klik met reiki waardoor de methode transformerend kan zijn. Oefening baart kunst. Niet iedereen "voelt" evenveel bij het beoefenen van de reiki methode. Bij de thuisstudie is er een mogelijkheid tot telefonische contactmomenten, of advies en tips via mail. Soms blijkt tijdens die momenten dat reiki alleen niet een antwoord voor iemand is. Dan verwijzen we door - maar we blijven indien gewenst wel tips over de reiki beoefening geven. Het cursusmateriaal bestaat, naast de afstemming op de reiki-energie, uit lessen en oefeningen die via het afgeschermde cursistengedeelte van de website in te zien zijn. Annulering is mogelijk binnen 7 dagen mits de afstandsinwijding nog niet is aangevraagd en er niet is ingelogd op de online cursusomgeving. Omdat alle lessen na aanschaf direct toegankelijk zijn en kunnen worden geprint of gedownload, vervalt het herroepingsrecht na het inloggen.