Doe meer met reiki: een onmisbare collectie oefeningen

"Reiki Oefeningen" is een praktisch, inspirerend e-book geschreven voor mensen die al enige tijd met reiki werken. Het is een verzameling van reiki-technieken die een aanvulling zijn op de traditionele eerste en tweede graad reiki cursus. Sommige oefeningen zijn recentelijk herontdekt, en komen uit het oorspronkelijke lesmateriaal van Usui. Deze technieken worden tegenwoordig niet meer in een reiki cursus overgedragen. Andere technieken zijn afkomstig uit andere stromingen en esoterische tradities, en zijn een waardevolle toevoeging bij het werken met reiki.

Voor iedereen die reiki beoefent

De oefeningen en extra technieken zijn gebundeld in overzichtelijke rubrieken en hoofdstukken. Alles is duidelijk geschreven en voorzien van illustraties. Er zijn chakra-oefeningen, meditaties, het reinigen van je energieveld komt aan bod, en nog veel meer. Wanneer je "Reiki Oefeningen" aanschaft, krijg je het digitale reiki boek via mail toegestuurd. Je kunt alle teksten desgewenst zelf uitprinten.
"Reiki Oefeningen" is voor zowel de doorgewinterde als de nieuwe reiki-student van onschatbare waarde, en zal de beleving van reiki veel en veel sterker maken!

reiki oefeningen

PDF voor pc, tablet en e-reader
Na je bestelling ontvang je het e-book direct in je mailbox

Bestel het e-book

Een greep uit de inhoud

Reiki healing en de chakra's

Uitleg over de chakra's en het leren toepassen van de chakra-behandeling met reiki.

De reiki symbolen

Voor reiki 2 studenten: leer nieuwe manieren om met de reiki symbolen te werken.

Ademhalingstechnieken

Leer hoe je met controle over je ademhaling krachtig en gericht energie kunt opwekken en sturen.


reiki oefeningenVeel nieuwe handposities

Je leert verschillende nieuwe handposities en combinaties van handposities. Deze werken direct en krachtig op blokkades in.

Reiki energie meditaties

Krachtige meditaties met reiki 1 technieken en de reiki 2 symbolen waarmee je je spirituele ontwikkeling kunt verdiepen.

Usui's reiki oefeningen

Een collectie concrete reiki werkwijzes afkomstig van Usui bestaande uit meditatie, lichaamshoudingen en handoplegging.


Disclaimer, algemene voorwaarden

De informatie op deze website en in de cursussen valt niet onder de geneeskunde, maar heeft betrekking op een holistische benadering van de mens en persoonlijke groei. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van de beoefening van de reiki methode, voortvloeiend uit onze lessen en oefeningen. We staan klaar om onze cursisten te adviseren, te inspireren en te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling, maar we bieden geen (vorm van) therapie of medische behandeling, en we moedigen onze cursisten aan om indien dat voor hun passend is, professionele hulp in te winnen bij (aanhoudende) klachten van medische en psychische aard. Niet iedereen heeft een zodanige klik met reiki waardoor de methode transformerend kan zijn. Oefening baart kunst. Niet iedereen "voelt" evenveel bij het beoefenen van de reiki methode. Bij de thuisstudie is er een mogelijkheid tot telefonische contactmomenten, of advies en tips via mail. Soms blijkt tijdens die momenten dat reiki alleen niet een antwoord voor iemand is. Dan verwijzen we door - maar we blijven indien gewenst wel tips over de reiki beoefening geven. Het cursusmateriaal bestaat, naast de afstemming op de reiki-energie, uit lessen en oefeningen die via het afgeschermde cursistengedeelte van de website in te zien zijn. Annulering is mogelijk binnen 7 dagen mits de afstandsinwijding nog niet is aangevraagd en er niet is ingelogd op de online cursusomgeving. Omdat alle lessen na aanschaf direct toegankelijk zijn en kunnen worden geprint of gedownload, vervalt het herroepingsrecht na het inloggen.