user_mobilelogo

Reiki is een positieve, warme, troostende en liefdevolle energie. Het is de levenskracht, die alles wat bestaat laat groeien en bloeien. De voordelen en fijne effecten van Reiki zijn ontelbaar. Je merkt het op alle fronten van je leven: je leert jezelf beter kennen door de zelfbehandeling, je leert weer naar je lichaam te luisteren in tijden van stress, je ontdekt waar je spanning vasthoudt en hoe je beter kunt ontspannen. Tevens geeft het werken met Reiki je de kans om ook spiritueel te groeien. Zo kun je veel leren over de chakra's, en het werken met energie lijkt soms op mediteren. Hierdoor kun je stilte in jezelf ervaren, wat ruimte geeft voor bijzondere sensaties en inzichten. Fysiek kan Reiki je helpen om pijntjes te verlichten en een betere doorstroming van afvalstoffen op gang te brengen. Dit stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam, waaronder de stoelgang, stofwisseling en hormonale activiteit. Met Reiki kun je een positieve invloed uitoefenen op je humeur, en je kunt er zelfs mee afvallen omdat je leert je lichaam te accepteren en te geven wat het nodig heeft - niet te veel en niet te weinig, en vooral niet de verkeerde dingen ;-)

 

Reiki is een way of life

Reiki werkt bij iedereen anders. Iedereen ontvangt wat ie nodig heeft en waar ie klaar voor is. Soms ziet dat er anders uit dan je zou verwachten. Daarom is het niet te voorspellen hoe Reiki werkt en of je klachten overwaaien en of je "geneest". Wel heeft Reiki altijd rustgevende en positieve invloed op bepaalde aspecten van je leven, je gezondheid en je ontwikkeling. Maar dat vraagt van jou als Reiki cursist wel inzet: hoe meer zelfbehandelingen je jezelf geeft en hoe meer je dat doet zonder te oordelen over wat je ontdekt in jezelf, des te meer licht, liefde en wijsheid stroomt er door je heen. Reiki is eenvoudig, maar geen simpel trucje. Als je echter regelmatig oefent en de techniek met aandacht en inzet toepast, kunnen de resultaten verbluffend en fantastisch zijn!

De voordelen van de Online Reiki Cursus

 • Bepaal zelf het tempo waarin je Reiki ontdekt en oefent

 • Volg de lessen veilig en ontspannen in je eigen vertrouwde omgeving

 • Je blijft altijd toegang houden tot de lessen (bij sommige cursusdagen wordt geen of incompleet lesmateriaal uitgedeeld)

 • Stel je vragen wanneer je wilt aan de ervaren Reiki docent

 • Blijf op de hoogte van nieuwe technieken, extra oefeningen en luistermeditaties

 • Ontvang de traditionele Reiki inwijding thuis op een voor jou passend moment, zonder afleiding en "ruis" van andere deelnemers aan een cursusdag

 • En tot slot: vele malen goedkoper dan een cursusdag of -weekend!

REIKI basiscursus €65

Ontdek de Reiki energie met deze complete online Reiki basiscursus. Leer de traditionele eerste Reiki graad met alles erop en eraan:

 • de Reiki zelfbehandeling
 • de behandeling van andere mensen
 • Reiki bij kinderen en dieren
 • met veel online oefeningen en luistermeditaties

Meer informatie >>