user_mobilelogo

  • De klassieke Reiki methode
  • Bekende en ervaren Reiki docent
  • Met meer dan 1000 cursisten de nummer 1 Reiki cursus van Nederland en België
  • Inclusief gratis e-book met meer dan 20 extra Reiki oefeningen en meditaties

 

 

Leer hoe je een Reiki behandeling geeft

De online cursus Reiki 1 leert je om je af te stemmen op de Reiki energie, en om deze energie door te geven via je handen aan jezelf en anderen. Je leert alle technieken en handposities, waaronder de zelfbehandeling en de chakra-behandeling. Ook krijg je informatie en inspiratie over de toepassing van de uitgangspunten van Reiki in het dagelijks leven.

Ontdek stap voor stap de voordelen van Reiki

Met Reiki 1 kun je jezelf behandelen en de energie ook doorgeven aan anderen. Wanneer je je handen plaatst, bij jezelf of bij een ander, begint de Reiki-energie te stromen. Dit kan leiden tot meer ontspanning, een beter contact met je lichaam, innerlijke rust en meer zelfkennis. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen en brengt op alle vlakken van je leven meer balans.

Ontvang de spirituele Reiki inwijding

Bij deze eerste graad Reiki cursus ontvang je op een voor jou geschikt moment op afstand de traditionele Reiki inwijding. Je bent daardoor in staat om de universele levensenergie onbeperkt op te nemen en door te geven via handoplegging. De afstandsinwijdingen worden wekelijks op verschillende momenten georganiseerd.

Een praktische en inspirerende thuisstudie

De cursus volg je in je eigen tijd en in je eigen vertrouwde omgeving, heel gemakkelijk via onze online cursus-site. Je oefent je handposities met behulp van de duidelijke foto's en je leert jezelf te behandelen door te luisteren naar de luistermeditaties en oefen-MP3's. Je kunt op elk gewenst moment via e-mail je vragen over Reiki en de healing technieken stellen aan Reikimeester Bas Akkerman.

reiki master bas akkerman

Reikimeester Bas Akkerman

Bas is Reiki docent sinds 2001. Hij heeft aan meer dan duizend mensen Reiki geleerd op cursusdagen en via de online cursus. Hij heeft een Reiki school in Hoorn (www.reikivooriedereen.nl) en is ook actief op het gebied van yoga, meditatie en andere vormen van energetische healing. Bas heeft een winkel in het centrum van Hoorn en een webwinkel (www.aurana.nl).

REIKI basiscursus €65

Ontdek de Reiki energie met deze complete online Reiki basiscursus.
Leer de traditionele eerste Reiki graad met alles erop en eraan:

  • de Reiki zelfbehandeling
  • de behandeling van andere mensen
  • Reiki bij kinderen en dieren
  • met veel online oefeningen en luistermeditaties

Inschrijven & direct beginnen >>


Na je inschrijving en betaling ontvang je direct de inloggegevens in je mailbox.
Je hebt dan direct onbeperkt toegang tot de online Reiki lessen.