user_mobilelogo

  • De klassieke Reiki methode
  • Bekende en ervaren Reiki docent
  • Met meer dan 1000 cursisten de nummer 1 Reiki cursus van Nederland en België
  • Inclusief gratis e-book met meer dan 20 extra Reiki oefeningen en meditaties

 

 

Beleef de reiki energie intenser

Als je enige tijd met de technieken van de eerste reiki graad hebt gewerkt en jezelf regelmatig reiki hebt gegeven, kun je de behoefte krijgen om verder te groeien en meer te leren. De cursus reiki 2 leert je in dertien lessen alle technieken en vaardigheden van de tweede reiki graad. Reiki 2 maakt je beleving van reiki sterker en krachtiger. Het volgen van een reiki 2 cursus zorgt voor verdieping en een veel ruimere toepassing van de energie van reiki, en je kunt veel directer op blokkades inwerken.

Maak kennis met de reiki symbolen

Bij deze tweede graad reiki cursus ontvang je op een afgesproken moment op afstand de traditionele inwijding van een reiki meester. Na deze inwijding kun je de technieken van de tweede graad gaan toepassen, door te werken met de reiki symbolen. Met de reiki symbolen, kun je reiki ook inzetten op het niet-lichamelijke vlak. Je leert de symbolen gebruiken in een reiki behandeling en je krijgt tips voor het gebruik van de reiki symbolen in je dagelijkse leven.

Reiki op afstand, reiki en emoties

Ruimte en tijd kunnen met hulp van de reiki-energie worden overbrugd. Hierdoor is het mogelijk om reiki op afstand te sturen, om ervaringen uit het verleden te verzachten met reiki en om een heldere blik te krijgen op onze gedachten en zorgen over de toekomst. De tweede graad werkt vooral in op het mentale, emotionele en gedragsleven van de beoefenaar. Regelmatig aan de slag met reiki op dit niveau kan een heel nieuw levensgevoel scheppen, met een frisse kijk op ons gevoelsleven en onze overtuigingen.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Iedereen die de eerste reiki graad heeft gedaan kan deze boeiende vervolgcursus doen. Het maakt niet uit of je de reiki 1 cursus bij een reiki-master thuis, bij een opleidingscentrum of via onze website hebt gevolgd. De cursus is opgezet voor iedereen die zijn of haar studie van reiki wil verdiepen en meer met reiki wil doen in het dagelijkse leven. Deze reiki cursus volg je in je eigen tijd en in je eigen vertrouwde omgeving via onze website. Je oefent je technieken en het werken met symbolen met behulp van de duidelijke illustraties, je plant je inwijding in zodat je die ontvangt op een moment dat het jou uitkomt, en je leert de reiki-energie breder in te zetten met behulp van de praktische oefeningen.

reiki master bas akkerman

Reikimeester Bas Akkerman

Bas is Reiki docent sinds 2001. Hij heeft aan meer dan duizend mensen Reiki geleerd op cursusdagen en via de online cursus. Hij heeft een Reiki school in Hoorn (www.reikivooriedereen.nl) en is ook actief op het gebied van yoga, meditatie en andere vormen van energetische healing. Bas heeft een winkel in het centrum van Hoorn en een webwinkel (www.aurana.nl).

REIKI de TWEEDE graad €85

Ontdek de geheimen en voordelen van Reiki 2 met deze complete online cursus.
Leer de traditionele tweede Reiki graad met alles erop en eraan:

  • de Reiki afstandsbehandeling
  • de toepassing van de Reiki symbolen
  • het versterken van de energie en werken met blokkades
  • met veel online oefeningen en luistermeditaties

Inschrijven & direct beginnen >>


Na je inschrijving en betaling ontvang je direct de inloggegevens in je mailbox.
Je hebt dan direct onbeperkt toegang tot de online Reiki lessen.