user_mobilelogo
  • De klassieke Reiki methode
  • Bekende en ervaren Reiki docent
  • Met meer dan 1000 cursisten de nummer 1 Reiki cursus van Nederland en België
  • Inclusief gratis e-book met meer dan 20 extra Reiki oefeningen en meditaties

 

 

Maak je Reiki Cirkel Rond

De Reiki Master opleiding is speciaal ontwikkeld om thuis in je eigen tijd en tempo te leren hoe je Reikimeester wordt. De cursus Reiki 3 vergroot je Reiki kracht en helpt je om zelf een succesvolle en inspirerende Reiki cursus te organiseren.
Deze Reiki cursus in de derde graad volg je voor je eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling, maar ook als je de behoefte voelt om Reiki uit te dragen via het geven van cursussen en inwijdingen. Bij deze veelgeprezen thuisstudie krijg je toegang tot deskundige en inspirerende lessen die op basis van jarenlange ervaring zijn samengesteld door Reikimeester Bas Akkerman.

Inhoud en opbouw van de reiki master opleiding

Alle lessen staan online en kun je op elk gewenst moment inzien en ook zelf uitprinten. Met tientallen opdrachten, oefeningen, vragen en duidelijke instructies is deze online Reiki 3 cursus een boeiende cursus waar je de rest van je leven baat bij zult hebben!
De cursus is zo opgezet, dat je deze bij een gemiddelde studieduur van 7 uur per week in 6 weken kunt afronden. Je ontvangt op afstand de inwijding tot Reikimeester. Na afronding ontvang je je certificaat en kun je zelf Reiki cursussen gaan geven.

Reiki opfrissen met inspirerende lessen en oefeningen

De uitgebreide en levendige modules over energie, Reiki les geven, inwijden, meditatie etc. geven handvatten voor je persoonlijke ontwikkeling tot een inspirerende en bekwame Reiki-docent. Tijdens de cursus herhaal je de eerste en tweede Reiki graad, en je kunt je vragen over je eigen Reiki beoefening altijd voorleggen aan Reikimeester Bas Akkerman.

 

Voorwaarden voor inschrijving

Je kunt deze cursus volgen als je Reiki 1 en 2 hebt afgerond, ongeacht wanneer en bij wie je dat hebt geleerd. Gedurende de Reiki Master opleiding wordt je aangemoedigd om je eigen lesmateriaal samen te stellen. Dit is naast de diverse oefeningen en meditaties de enige theorie opdracht van de training die een vereiste is om de inwijding tot Master te mogen ontvangen. Wil je enkel Reiki 3 voor jezelf doen, en geen les gaan geven en dus ook geen eigen lesmateriaal schrijven, dan kun je een licentie voor het gebruik van onze online lessen aanschaffen. We hebben een verplichting en verantwoordelijkheid richting de internationale Reiki community om enkel nieuwe Reiki Masters te benoemen die beschikken over adequaat lesmateriaal.

reiki master bas akkerman

Reikimeester Bas Akkerman

Bas is Reiki docent sinds 2001. Hij heeft aan meer dan duizend mensen Reiki geleerd op cursusdagen en via de online cursus. Hij heeft een Reiki school in Hoorn (www.reikivooriedereen.nl) en is ook actief op het gebied van yoga, meditatie en andere vormen van energetische healing. Bas heeft een winkel in het centrum van Hoorn en een webwinkel (www.aurana.nl).

REIKI MASTER opleiding €295

Ontdek de geheimen van Reiki 3 met deze complete online cursus.
Leer de traditionele Reiki Master graad met alles erop en eraan:

  • Reiki 1 en 2 herhalen
  • werken met het Reiki Master symbool
  • leer hoe je de Reiki inwijdingen kunt geven
  • met veel online oefeningen en meditaties

Inschrijven & direct beginnen >>


Na je inschrijving en betaling ontvang je binnen enkele minuten de inloggegevens in je mailbox.
Je hebt dan direct onbeperkt toegang tot alle online Reiki lessen.